פודימיקס 475

אבקה להכנת מעדן מועשר על בסיס מים או חלב. מתאים במקרים בהם דרושה העשרת קלוריות וחלבון דלת אלקטרוליטים ומוגבלת בנוזלים. מתאים גם במצבים של הפרעות בליעה.

 

רכיבי תזונה עיקריים בפודימיקס 475:

חלבון מי גבינה Whey Protein (ערך ביולוגי 104) - מכיל מספר רב של חומצות אמינו חיוניות, בינהן חומצות אמינו מסועפות שרשרת (BCAA) אשר מספקות אנרגיה זמינה לשריר ומהוות גורם חשוב בחידוש רקמות. חלבון מי גבינה מכיל ריכוז גבוה של חומצות אמינו ציסטאין ומתיונין אשר משפרות את ההגנה הטבעית ע"י הפיכה לגלוטטיון שהינו נוגד חימצון טבעי. 1,2

שמן קנולה - מכיל כמות גדולה יחסית של שומן חד בלתי רווי (אומגה 3) אשר מסייע בהפחתת רמת הכולסטרול וטריגליצרידים בדם, ומקטין חימצון של כולסטרול LDLי. 3,4

פרוקטוז - מונוסכריד בעל אינדקס גליקמי של 19 בממוצע. לכן, רמת הסוכר בדם עולה באופן מתון יותר כאשר המזונות מכילים פרוקטוז בהשוואה למזונות המכילים סוכרוז או גלוקוז. 5,6

 

תכונות ויתרונות פודימיקס 475:

• מנה של 3 כפות מדידה גדושות ודחוסות של אבקת פודימיקס 475 מספקת 475 קק"ל וכ-16.5 גר' חלבון.
• מגוון טעמים: וניל, קפה, תות ובננה.
• הכנת המוצר היא על בסיס מים בלבד.
• משווק באריזות של 1 ק"ג • בכשרות בד"צ • חלבי-חלב ישראל

 

אופן ההכנה:

יש להוסיף 1/2 כוס מים (100 מ"ל) ל-3 כפות מדידה של אבקת פודימיקס 475, לערבב היטב ולהגיש.
ניתן להגיש את המוצר פודימיקס 475 כתוספת לארוחה חלבית או כארוחת ביניים.

 

איזכורים: 

 

1) Marshall K. Therapeutic applications of whey protein. Alter. Med, review. 2004; vol. 9; No. 2: 136-156

2) Jay R., Hoffman & Michael J., Falvo. Protein - which is best? Journal of Sports Science and Medicine (2004), Vol 3, 118-130

3) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Appendix 46. p 1245. Elsevier (USA)

4) Hu FB et al. Types of dietary fat and risk of coronary heart disease: a critical review. J Am Coll Nutr. 2001; vol. 20; No. 1: 5-19

5) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition Basics; Appendix 54. p 1271 Elsevier (USA).

6) Commision regulation (EU) No 5536/2013, 11 june 2013, Amending regulation (EU) No 432/2012 establishing a list of permitted health claims made on foods other than those referring to the regulation of disease risk and to children's development and health; Official Journal of the European Union

 

 

 

מנה מכילה:
475 קק"ל וכ-16.5 גר' חלבון

בטעמים: וניל , שוקו , בננה, קפה, תות.

 טבלת ערכים תזונתיים בפודימיקס 475 - בטעם וניל:

רכיבים: שמן קנולה מזוכך, חלבון מי גבינה (מכיל לקטוז), חומרים מסמיכים: עמילן מעובד, קסאנטאן וגואר גאם, פרוקטוז, סיבים תזונתיים, חומרי טעם וריח.

 

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קק"ל)
חלבון (גר')
פחמימות (גר')
שומן (גר')
מתוכו רווי (גר')
סיבים (גר')
כולסטרול (מ"ג)
זרחן (מ"ג)
אשלגן (מ"ג)
נתרן (מ"ג)
 

ל-100 גר' אבקה
557
19.4
35.7
38.2
3.6

 4.0

49
104
191
83
 

למנה - 3 כפות מדידה*
475
16.5
30.4
32.5