חלבון ביצה Hadassa Egg

אבקה להעשרת מזונות ומשקאות בחלבונים. ניתנת לערבוב בתוך מגוון מאכלים שונים (דייסה, מרק, קציצות, פשטידות וכו'). מתאים במקרים בהם נדרשת תוספת חלבון.

 

חלבון ביצה (ערך ביולוגי 100) - מכיל את כל חומצות האמינו שהגוף צריך ובינהן את חומצות האמינו החיוניות שהגוף אינו יכול לסנתז באופן עצמאי. בנוסף, היחס בין חומצות האמינו בחלבון ביצה מאפשר ספיגה מירבית וניצול מירבי לבניית חלבונים בגוף.

 

תכונות ויתרונות חלבון ביצה Hadassa Egg:

• כף מדידה אחת של חלבון ביצה Hadassa Egg מספקת כ-10.3 גר' חלבון נקי.
• בטעם נייטרלי.
• ניתן  לשלב את האבקה בתוך מזונות או משקאות שונים (כגון: דייסה, מרק, מיץ וכו').
• משווק באריזות של 400 גרם • בכשרות בד"צ  פרווה
 

אופן ההכנה:

יש להכניס את הכמות הרצויה של אבקת חלבון ביצה Hadassa Egg לתוך המאכל או המשקה הרצוי, לערבב היטב ולהגיש.

 

איזכורים: 

 

1) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition basics. p 62-68. Elsevier (USA)

 

 

כף מדידה אחת מכילה כ-10.3 גר' חלבון נקי

בטעמים: נייטרלי.

 טבלת ערכים תזונתיים בחלבון ביצה Hadassa Egg:

רכיבים: אבקת חלבון ביצה.

כשר פרווה.

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קק"ל)
חלבון (גר')
פחמימות (גר')
שומן (גר')
מתוכו רווי (גר')
סיבים (גר')
כולסטרול (מ"ג)
זרחן (מ"ג)
אשלגן (מ"ג)
נתרן (מ"ג)
 

 

 

ל-100 גר' אבקה
360
82.0
8
0
0

0

0
171
1163
1280
 

1 כף מדידה:
45
10.3
1
0