חלבון סויה Hadassa Soy

אבקה להעשרת מזונות ומשקאות בחלבונים. ניתנת לערבוב בתוך מגוון מאכלים שונים (דייסה, מרק, קציצות, פשטידות וכו'). מתאים במקרים בהם נדרשת תוספת חלבון.

 

רכיבי תזונה עיקריים בחלבון סויה  Hadassa Soy:

חלבון סויה - חלבון סויה הינו חלבון צמחי איכותי, בעל השפעות מיטיבות על בריאות מערכת הלב וכלי הדם, ע"י הפחתת רמות כולסטרול, במסגרת תזונה דלת שומנים וכולסטרול. 1

 

תכונות ויתרונות חלבון סויה Hadassa Soy: 

• כף מדידה אחת של חלבון סויה Hadassa Soy מספקת כ-12 גר' אבקה (כ-10 גר' חלבון נקי).
• בטעם נייטרלי.
• ניתן לשלב את האבקה בתוך מזונות או משקאות שונים (כגון: דייסה, מרק, מיץ וכו').
• משווק באריזות של 1 ק"ג • בכשרות בד"צ • פרווה
 

אופן ההכנה:

יש להכניס את הכמות הרצויה של אבקת חלבון סויה Hadassa Soy לתוך המאכל או המשקה הרצוי, לערבב היטב ולהגיש.

 

איזכורים: 

 

1) http://www.mnsoybean.org/soy/FactSheets/16.cfm

 

 

כף מדידה אחת מכילה כ-12 גר' אבקה

בטעמים: וניל, נייטרלי.

 טבלת ערכים תזונתיים בחלבון סויה Hadassa Soy בטעם נייטרלי:

רכיבים: אבקת חלבון סויה.

כשר פרווה.

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קק"ל)
חלבון (גר')
פחמימות (גר')
שומן (גר')
מתוכו רווי (גר')
סיבים (גר')
כולסטרול (מ"ג)
זרחן (מ"ג)
אשלגן (מ"ג)
נתרן (מ"ג)
 

 

 

ל-100 גר' אבקה
360
84.6
1.7
1.6
0

2.2

0
342
398
1540
 

1 כף מדידה:
43
10.1
0.2
0.2