מתכונים

ספגטי מועשר

חומרים ל-6 מנות: 

 

1/2 חבילת ספגטי (250 גר')

1 בצל בינוני קצוץ

1 קופסת רסק עגבניות גדולה (200 גר') 

2 כפות שמן זית 

1 כוס מים 

2 כפיות מלח 

פלפל לפי הטעם

12 כפות מדידה* של אבקת הדסה לאנצ'

* (למוצר מצורפת כף מדידה)

 

אופן ההכנה:

ספגטי: לבשל את הספגטי על פי ההוראות שעל האריזה.

רוטב: לטגן את הבצל עם שמן הזית; להוסיף מים, רסק עגבניות, תבלינים; להביא לרתיחה ולבשל כ-10 דקות נוספות.

לאחר הכנת הרוטב, יש לערבב בתוכו את אבקת ההדסה לאנצ' עד להמסה מלאה, לשפוך את הרוטב על הספגטי ולהגיש.

 

אפשרות נוספת: לערבב 2 כפות מדידה של אבקת הדסה לאנצ' בתוך רוטב של מנה אחת ולהגיש.

 

 משקל מנה סופי: כ-205 גר'

 

תוספת של 200 קק"ל וכ-5 גרם חלבון

 

נפח מנה סופי: כ-250 מ"ל