מתכונים

עוגה מועשרת

חומרים ל 10 מנות: 

3 ביצים

1 כוס סוכר 

1/3 כוס שמן 

1 אבקת אפייה 

1 כוס קמח 

1 כפית תמצית וניל

1 כוס מים רותחים

1/2 כוס חלב 3% 

10 כפות מדידה* של אבקת הדסה שייק, מומלץ בטעם וניל, שוקו, קפה או נייטרלי

* (למוצר מצורפת כף מדידה)

 

המתכון מתאים ל-10 מנות, כאשר כל מנה (פרוסה) מכילה כף מדידה אחת של אבקת הדסה שייק.

אופן ההכנה:

לערבב את אבקת ההדסה שייק בתוך התערובת של העוגה, לשפוך לתבנית בגודל 20X50 ס"מ ולאפות בתנור בחום 180°C במשך כ-45 דקות.

 

משקל מנה סופי: כ-75 גר'

 

 

 

 

 

 

 

 

  

תוספת של 110 קק"ל וכ-5 גרם חלבון