מתכונים

 

קציצות מועשרות

 

חומרים ל-8 מנות (16 קציצות):

1/2 ק"ג בשר טחון

1 בצל קצוץ 

2 ביצים

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 כפית מלח

פלפל לפי הטעם

4 כפות שמן לטיגון

8 כפות מדידה* של אבקת הדסה לאנצ'

* (למוצר מצורפת כף מדידה)

 

אופן ההכנה:

לערבב את כל הרכיבים לתערובת אחת ולהוסיף את אבקת ההדסה לאנצ'.

ליצור קציצות בגודל בינוני (כ-60 גר' לקציצה); לבשל ברוטב או לטגן.

 

משקל מנה סופי: כ-120 גר' (2 קציצות) המכילות כף מדידה אחת של אבקת הדסה לאנצ'.

 

אפשרות להעשרה נוספת: ניתן לערבב את אבקת ההדסה לאנצ' בתוך הרוטב של התבשיל.

 

תוספת של 100 קק"ל וכ-2.5 גרם חלבון

.